Download

Een paar gedachten: BookCrossing.com financieert zich hoofdzakelijk door de verkoop van labels en vleugeltjes. Tot voor een paar jaar was het echter zo, dat er enkel Engelstalige labels in aanbieding waren, waardoor een paar slimme BookCrossers op het idee kwamen voor de kostprijs Duitstalige labels lokaal te laten drukken. Meestal werd er dan ook een schenking aan BookCrossing.com gedaan.

Intussen is BookCrossing.com meertalig en biedt ook labels in meerdere talen aan. Daarenboven bestaat ook nog de mogelijkheid eigen labels voor een kleine prijs zelf te kreëren. Op het moment is er wel nog een probleempje met de verzendingskosten, maar daar wordt reeds sinds maanden aan gewerkt, zodat deze kosten ooit wel eens in de juiste verhouding met de prijs van de labels zal komen...

Natuurlijk is er geen verplichting originele BookCrossing-labels te gebruiken, vandaar dat deze steunsite een reeks eenvoudige labels, zelfs in meerdere talen, te samen met een flyer, als download aanbiedt. Ook zijn er een paar links naar labels, die door BookCrossers gemaakt werden om ze zelf uit te drukken. Ieder moet voor zichzelf beslissen, hoe en of hij BookCrossing.com financieel wil ondersteunen, zodat BookCrossing.com verder kan blijven bestaan en ons hobby behouden blijft.
Wyando


OK Info

Ballycumber Blog nutzt Cookies, um bestmögliche Funktionalität bieten zu können.
Ballycumber Blog uses cookies to provide the best possible functionality.